Με δύο προτάσεις από Σουηδία και Νορβηγία.

Χάλμσταντ εναντίον Φρέι σε μία από τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις στη Β’ Σουηδίας. Σε σούπερ φόρμα βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η Χάλμσταντ έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της χωρίς να δεχτεί γκολ και σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που μακριά από την έδρα της, είναι η μοναδική που δεν έχει κερδίσει ούτε πόντο! Στο 1.50 ο άσος, αξίζει να ρισκάρουμε και να τον ποντάρουμε από το πρώτο ημίχρονο (2.22).

Στη Νορβηγία, η Κρίστανσουντ υποδέχεται τη Μόλντε, σε έναν αγώνα που αναμένεται να έχει γκολ. Τρεις νίκες και δύο ήττες μετρά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η γηπεδούχος, τα οποία όμως έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Έχει σκοράρει σε όλα!

Το ίδιο ισχύει και για τη Μόλντε! 2-1-2 στο ίδιο διάστημα για φιλοξενούμενη που μακριά από το κοινό της χάνει αρκετή από τη δυναμική της, ωστόσο πιστεύω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά.