Αυτό το στατιστικό, δείχνει και τη... μοναξιά του ΛεΜπρόν, κάτι που είχε γίνει εμφανές κυρίως από τους πρώτους αγώνες της postseason κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς και επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά από τότε.

Μια... από τα ίδια περιμένω και σήμερα, στο δεύτερο τελικό του ΝΒΑ. Δεν περιμένω ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα εμφανιστεί τόσο... υπεροπτικό όσο στον πρώτο αγώνα και θεωρώ ότι θα καταφέρει να κερδίσει πιο εύκολα τη σημερινή αναμέτρηση και θα κάνει το 2-0 στη σειρά.

Οι αποδόσεις της νίκης, όπως είναι λογικό είναι αρκετά χαμηλές (1.17) και προσωπικά, με χάντικαπ πόντων, δεν μπλέκω στο ΝΒΑ. Έτσι, αποφάσισα να πάω σε μια... δοκιμασμένη λύση που ακούει στο όνομα ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» δύσκολα θα ξανακάνει τόσο επικό παιχνίδι (51 πόντοι, 8 ασίστ, 8 ριμπάουντ), αλλά πιστεύω ότι θα είναι επιθετικός και θα σκοράρει αρκετά. Χωρίς τον Ιγκουαντάλα, η ομάδα του Στιβ Κερ δεν έχει το κορμί για σταματήσει τον ΛεΜπρόν, ο οποίος σε αρκετά σημεία μέσα στο παιχνίδι, μοιάζει ασταμάτητος. Το να σκοράρει 37 ή περισσότερους πόντους, προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και θα την τιμήσω.