Καλησπέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Οι ζέστες έσφιξαν εδώ στη Θεσσαλονίκη και όλοι περιμένουμε να αρχίσει το Μουντιάλ. Ο απολογισμός της χρονιάς έγινε και ήταν θετικός για την στήλη, πάμε τώρα να ασχοληθούμε με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Το ξεκαθαρίζω από την αρχή πως θα πάμε αρκετά βάση ενστίκτου γιατί σε τέτοιες διοργανώσεις δεν υπάρχει φόρμα. Υπάρχει το κίνητρο, θα έχουμε εικόνα και θα πορευτούμε ανάλογα. Θα ξεκινήσουμε με τα μακροχρόνια στοιχήματα μέχρι να ξεκινήσει η διοργάνωση και έπειτα με καθημερινά bets. Ξεκινάμε με κάβα 1.000 μονάδων και στο τέλος του Μουντιάλ θα κάνουμε τον απολογισμό για το πως τα πήγαμε.

Ας ξεκινήσουμε από τα ειδικά ομάδων.

Το πιο μακροχρόνια μπετ σε μια τέτοια διοργάνωση είναι η ομάδα που θα το κατακτήσει. Το σκέφτηκα, μελέτησα τα ρόστερ των ομάδων όμως η έμπνευση σε ένα τέτοιο ποντάρισμα περισσότερο απ’όλα. Η ομάδα του Ντεσάμπ πιστεύω πως έχει όλα τα εχέγγυα να κατακτήσει την διοργάνωση. Επιθετική γραμμή φωτιά έχει, τρομερό κέντρο διαθέτει, το μόνο που ίσως να είναι η αδυναμία της είναι τα ακραία της μπακ, με τους Παβάρντ και Ερνάντεζ να είναι νέοι και φιλόδοξοι όμως δεν έχουν παραστάσεις από τέτοιες διοργανώσεις. Κατέληξα και προτείνω την Γαλλία για Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2018 σε αποδεκτή απόδοση.

Το επόμενο μακροχρόνιο στοίχημα είναι το ζευγάρι τελικού. Η μία που θα βρίσκεται στο μπετ μου είναι η Γαλλία την οποία ανέλυσα παραπάνω. Η άλλη είναι η Αργεντινή. Μια Αργεντινή του Μέσι που ήταν φιναλίστ στη Βραζιλία όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο που της έχει γίνει εθνική ψύχωση. Το ρόστερ της ξεχειλίζει από ποιότητα όταν έχει τον Μέσι στην επίθεση συν τους Αγουέρο, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν και Ντι Μαρία. Το πρόβλημα μας της είναι στην αμυντική γραμμή που οι Φάτσιο και Οταμέντι δεν προσδίδουν σιγουριά όπως και στη θέση «1» αφού οι τρεις κίπερ της δεν έχουν μαζί 10 συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η αύρα του Μέσι θα την βοηθήσει να βρεθεί στον τελικό. Αν θα καταφέρει είναι μια άλλη ιστορία.

Για ακόμα καλύτερες αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα! Vista, όμορφα κι ωραία! (21+)

Η τελευταία πρόταση για σήμερα είναι η τετράδα των ημιτελικών. Είναι μια προφανής πρόταση όμως νομίζω ότι έχει ένα λάθος. Που είναι αυτό; Μα εκεί που ψάχνουμε τα λάθη των μπουκ. Στην απόδοση. Γαλλία και Αργεντινή σας ανέλυσα και πιο πάνω γιατί τις πιστεύω πως θα φτάσουν μακριά. Η Γερμανία είναι η τρίτη ομάδα, μια διαχρονική δύναμη με εξαιρετική οργάνωση, εξαιρετικό ρόστερ και εύκολο όμιλο. Αν βγει 1η στον όμιλο τότε οι πιθανές διασταυρώσεις είναι υπέρ της. Η Βραζιλία είναι η τέταρτη ομάδα καθώς και αυτή έχει ποιοτικό ρόστερ, πλήγμα φυσικά η απουσία του Ντάνι Αλβες, όμως το ίδιο ισχύει και για αυτήν. Εχει λίγο πιο δύσκολο όμιλο από την Γερμανία όμως οι πιθανές διασταυρώσεις με Σουηδία-Μεξικό και μετά Βέλγιο-Κολομβία ή Πολωνία δεν τρομάζουν. Οσο για την απόδοση? Αν πολλαπλασιάσετε ξεχωριστά τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες στις 4 αυτές ομάδες και παράλληλα δείτε πόσο δίνεται η τετράδα αυτή για τα προημιτελικά μαζί, τότε θα καταλάβετε ότι μιλάμε για την διπλάσια απόδοση. Για αυτό και εγώ προτείνω και παίζω, με χαμηλά μίζα βέβαια εδώ γιατί είναι δύσκολο μπετ.

Συνολικό ποντάρισμα: 27 μονάδες
Αρχική κάβα: 1.000 μονάδες
Υπόλοιπο μέχρι 8/6: 973 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 973 μονάδες