Χαιρετώ την παρέα, εύχομαι μια όμορφη Κυριακή για όλους μας. Τρίτη σερί μέρα που θα ασχοληθώ με μακροχρόνια στοιχήματα όπως σας το είχα πει και έπειτα μένουν τα στοιχήματα στους ομίλους. Πάμε να δούμε τι έχουμε στη σημερινή στήλη.

Ξεκινάω από τα combo νικητή διοργάνωσης και πρώτος σκόρερ

Η συνδυαστική επιλογή του νικητή της διοργάνωσης με τον πρώτο σκόρερ αυτής έρχεται κυρίως λόγω απόδοσης. Την θεωρώ πολύ value. Και εξηγούμαι. Θεωρώ πως αν δεν το πάρει η Γαλλία, η επόμενη που μπορεί να το κάνει είναι η Ισπανία. Εχει καιρό να κάνει καλό τουρνουά, είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση του Ινιέστα και ψιλοαθόρυβα μπορεί να το πάρει, πάλι το ξαναλέω σε περίπτωση που δεν το πάρουν οι Γάλλοι που είναι η βασική μου επιλογή. Στους «φούριος ρόχας» όμως δεν υπάρχει κάποιο πρώτο βιολί και για αυτό το συνδυάζω με τον Μέσι ως πρώτο σκόρερ. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπάρτσα είχε τα περισσότερα γκολ της φετινή χρονιά από οποιονδήποτε άλλο σκόρερ στην Ευρώπη, εκτελεί πέναλτι και φάουλ ενώ μπορεί πολύ εύκολα να σκοράρει και με άλλους τρόπους. Ξεχωριστά ο Μέσι έχει απόδοση 9,00 και η Ισπανία 7,00. Αν κάνετε έναν απλό πολλαπλασιασμό θα καταλάβετε πως το άθροισμα έχει μεγάλη απόσταση από το 125,00 που βρήκα. Για αυτό και εγώ το «μπουμπουνάω» όσο προλαβαίνω.

Πάμε και στους σκόρερ

Η πρώτη μου επιλογή βασίζεται σε όσα έχω γράψει στα δύο προηγούμενα κείμενά μου για την Γαλλία. Τους πιστεύω σαν ομάδα τους μπλε, τους έχω ποντάρει και προτείνει να το σηκώσουν οπότε η επιλογή δεν θα σας φανεί παράξενη. Αυτός που πιστεύω για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης είναι ο Γκριζμάν, ο οποίος είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας και αν το σηκώσει η ομάδα του Ντεσάμπ τότε θα έχει βάλει το αριστερό του ο Αντουάν. Ποιοτικός παίκτης είναι, εξαιρετική χρονιά έκανε, τα πέναλτι εκείνος τα χτυπάει οπότε το 13,00 που υπάρχει στην αγορά μου αρέσει.

Η δεύτερη μου επιλογή στους σκόρερ είναι από το φαβορί της διοργάνωσης σύμφωνα με τους μπουκ. Ο λόγος για την Βραζιλία και τον Γκαμπριέλ Ζεζούς. Ο ποδοσφαιριστής της Σίτι έκανε καλή χρονιά, έχει ψυχολογία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα και έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους Νεϊμάρ-Φιρμίνο. Δεν έχει το άγχος που έχει ειδικά ο Νεϊμάρ να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και αυτό θα τον βοηθήσει να πάρει καλύτερες αποφάσεις και να σκοράρει συχνότερα. Στο 19,00 η απόδοση να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με ικανοποιεί.
 

Ποντάρισμα: 20 μονάδες
Αρχική κάβα: 1.000 μονάδες
Υπόλοιπο μέχρι 10/6: 940 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 940 μονάδες