Καλησπέρα σε όλους! Μετά το τρία στα τρία της Κυριακής, πάμε σε νέες… περιπέτειες, με το σημερινό πρόγραμμα να μην έχει όγκο παιχνιδιών, ωστόσο με λίγο ψάξιμο, λίγη μελέτη βρέθηκαν δύο σημεία.

Εκκίνηση από την Β’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα στην Γκέφλε και τη Χέλσινγκμποργκ, δύο ομάδες με διαφορετικούς προσανατολισμούς, τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού, πιο επιθετική και με προβλήματα η Γκέφλε, αμυντική και με χαρακτήρα νικητή η Χέλσινγκμποργκ. Βαθμολογικά η γηπεδούχος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, η φιλοξενούμενη με νίκη μειώνει στον έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Φάλκενμπεργκ.

Η Χέλσινγκμποργκ πηγαίνει σε μία έδρα που τελευταίο τρίποντο εκεί ήταν τη σεζόν 2012/13 (1-2 σκορ) και έκτοτε έχει απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Φέτος, όμως, η Γκέφλε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, τις τελευταίες αγωνιστικές  προβληματίζει με την απόδοσή της έχοντας τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, σε όλες δέχθηκε πάνω από δύο γκολ! Παράλληλα, εντός έδρας «παραπατάει» συλλέγοντας μόλις τρεις βαθμούς από τους 8 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Κρατάω το διπλό.

Το δεύτερο παιχνίδι της πρότασης έρχεται από την Παραγουάη και την προτελευταία αγωνιστική, με την Σέρο Πορτένιο να φιλοξενεί την Γκουαρανί. Δύο ομάδες με κοινούς στόχους, όμως στην παρούσα φάση σε διαφορετική αγωνιστική πορεία. Οι γηπεδούχοι παίζουν καλή μπάλα, έχουν τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων (4-1-0), ενώ στον αντίποδα η Γκουαρανί επικράτησε μόλις σε ένα παιχνίδι στην πιο πρόσφατη εξάδα αγώνων με απολογισμό 1-3-2! Πάμε στον άσο, που τις τελευταίες ώρες πέφτει.

Αυτά για σήμερα. Νέα στήλη αύριο αν προκύψει κάτι καλό.