Καλησπέρα σε όλους! Τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ ανόδου της Β’ Ιταλίας δεσπόζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης, με τα ματς της Βραζιλίας τα ξημερώματα της Πέμπτης να παίρνουν τη σκυτάλη.

Εκκίνηση από το Τσιταντέλα – Φροζινόνε, με τους γηπεδούχους να αποκλείουν στην προηγούμενη φάση των πλέι οφ την Μπάρι με 2-2 στην παράταση (σε περίπτωση ισοπαλίας και στην παράταση προκρινόταν η ομάδα που τερμάτισε παραπάνω στη βαθμολογία).

Τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα, η Φροζινόνε βγήκε νικήτρια και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, τόσο εντός (2-1), όσο και εκτός έδρας (2-1). Μάλιστα, η παράδοση για τους φιλοξενούμενους συνεχίζεται, καθώς στα 6 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας ο απολογισμός είναι 3-3-0 υπέρ τους. Οκτώ σερί goal/goal και στις δύο έδρας, τα πέντε με ακριβές σκορ 1-1. Η Τσιταντέλα παραμένει αήττητη 9 σερί παιχνίδια εντός έδρας, μετρώντας 4 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ έχει 9 under και 13 over. Βλέποντας το επιθετικό παιχνίδι των δύο ομάδων, αλλά και την παράδοση επιλέγω το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Από την Α’ Βραζιλίας έρχεται η δεύτερη επιλογή, με τη Βιτόρια Μπαϊα να φιλοξενεί τη Σαπεκοένσε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Δύο σύνολα που δείχνουν σε κάθε αγωνιστική τον επιθετικό προσανατολισμό τους, ενώ αυτό αποτυπώνεται και σε αριθμούς βλέποντας τις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Από 5/6 over προέρχεται η Βιτόρια, από 4/5 η Σαπεκοένσε, όπου παράλληλα οι δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο στην Μπαϊα επιβεβαιώθηκε το over. Μέχρι στιγμής, η Βιτόρια αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια εντός έδρας, σε όλες παρουσιάστηκε το over, ενώ η Σαπεκοένσε σε 5 εξόδους εμφάνισε το ίδιο σημείο σε 4 περιπτώσεις.

Αυτά για σήμερα. Νέα στήλη αύριο με ό,τι καλό προκύψει.