Γκολ από την Αμερική και μια «βόμβα» από τη Β’ Σουηδίας στο σημερινό κουπόνι μας

Καλημέρα, φίλοι.

Καμιά φορά είναι πραγματικά αμαρτία να χάνονται κουπόνια με τρόπους «περίεργους», Τι εννοώ. Το τελευταίο κουπόνι αποτελείτο από δύο παιχνίδια. Το Over στο Βέλγιο – Αίγυπτος 3-0) και το G/G στο ματς της Ρεντ Μπουλ – Σίτι Νέας Υόρκης το οποίο ήρθε 4-0. Καλό θα ήταν να μην τα βάζουμε με τη θεά «Τύχη» αλλά να πασχίζουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Πάμε στα σημερινά. Λίγα πράγματα, αλλά κάποια έχουν αξία.

Θα αρχίσω με μία δυάδα στην οποία αναμένω γκολ.

Ναι, θα παίξω πάλι Αμερική. Και συγκεκριμένα την ομάδα που με πλήγωσε. Τη Σίτι της Νέας Υόρκης. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, υποδέχεται την Γιουνάιτεντ. Όχι του Μάντσεστερ, αλλά της Ατλάντα. Γκολ βάζουν, αλλά και δέχονται. 1.47 το Over και μπορεί να αποτελέσει στήριγμα.

Από το πρωτάθλημα της Αμερικής θα πάω σε αυτό της Νορβηγίας. Η Κρίστιανσουντ υποδέχεται τη Μόλντε. 4/5 Over έχουν αμφότερες στις τελευταίες τους εμφανίσεις. Η απόδοση του Over στο 1.85 είναι αρκετά μεγάλη. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με το προηγούμενο παιχνίδι και σε παρολί να δώσει το γινόμενο του 2.72.

Πέρα από το παρολί, υπάρχει μια αναμέτρηση, από τη Β’ Σουηδίας, η οποία μπορεί να δώσει μεγάλες αποδόσεις.

Η Μπράγκε υποδέχεται τη Βάμπεργκς. Αρχικά θα πάω στην ιστορία όπου ο Μ.Ο γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι σχεδόν τα έξι γκολ. Βάσει αυτού το στοιχείου, το Οβερ 3,5 με απόδοση 2,75 φαίνεται «ταμάμ». Εκτός αυτού, μπορεί να παιχθεί και το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρωτάθλημα, αλλά έκτοτε «έσβησαν» κάνοντας συνεχόμενες ήττες. Κάποια στιγμή θα ανακάμψουν. Σήμερα το διπλό πληρώνει στο 4.50, στην έδρα της Μπράγκε.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.