Ξεκινάει σήμερα η διοργάνωση, που όλοι με τόσο μεγάλη αγωνία περιμέναμε. Αρχή θα κάνουμε με νίκη της Οικοδέσποινας, αλλά σε «βελτιωμένη»  απόδοση.  

Καλησπέρα, φίλοι.

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Σήμερα στις 6, ο Αργεντινός Πιτάνα θα σφυρίξει τη σέντρα του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ρωσία.

Πραγματικά έχω «χαζέψει» από όλες τις προτάσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και αυτές για τα παιγνίδια ξεχωριστά. Ο στόχος είναι ένας. Το κέρδος. Καλό να πετάς «ψιλάκια» για την απόλαυση του παιγνιδιού, αλλά έστω ότι το κάνεις, ας μην τα πετάς σε ένα πηγάδι δίχως πάτο.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!  (21+)

Πρεμιέρα λοιπόν με την οικοδέσποινα Ρωσία. Υποδέχεται τους Σαουδάραβες. Οι δύο ομάδες με το χαμηλότερο Rankin στη FIFA. Συνήθως λοιπόν οι οικοδεσπότες δε χάνουν στις πρεμιέρες. Το 1.44 της Ρωσίας είναι αρκετά χαμηλό ώστε να πονταριστεί.

Σε κάθε πρεμιέρα, υπάρχει το άγχος των πρωταγωνιστούν. Θα βγουν «μαζεμένοι» στη σκηνή και σιγά σιγά, αφού αφουγκραστούν την ατμόσφαιρα, τη σκηνή και τους συμπρωταγωνιστές (ανταγωνιστές εν προκειμένω), ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Που το πάμε;

Μα στην ισοπαλία του ημιχρόνου. Μουδιασμένο το ξεκίνημα και πάμε στα αποδυτήρια στο Χ.

Netbet: Περισσότερα από 450 παιχνίδια καζίνο. (21+)


Στο δεύτερο μέρος αναμένουμε τους γηπεδούχους, να σπρωχτούν από τους φίλους τους και να τους ωθήσουν  στη νίκη. Που καταλήγουμε; Στο Χ ημίχρονο, 1 τελικό. 3.75 η απόδοσή του. “Sweet” θα πούμε, όπως λένε και οι «μάστορες» των στοιχημάτων, Βρετανοί.

Καλή απόλαυση λοιπόν και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.