Καλησπέρα, φίλοι.

Προειδοποιήσαμε χθες για τον κακό άσο στο 1.45 των Γερμανών. Προτείναμε εναλλακτικά ένα άλλο σημείο με απόδοση με απόδοση 3.15 το οποίο τελικά δεν κάθισε. Θα μου πείτε όμως «Κουβάς ο ένας και κουβάς ο άλλος, τι μας λες ρε μεγάλε;» θα συμφωνήσω εν μέρει. Άλλο είναι όμως να βάλεις 10 δραχμές στο 1.45 και να τις κλαις κι άλλο να παίξεις 3 δραχμές στο 3.15 και να τις χάσεις. Έχει διαφορά.

Άλλη μια γκέλα είχαμε το βράδυ, με τους Βραζιλιάνους να βλέπουν αφ υψηλού τους Ελβετούς, οι οποίοι μεθοδικά χτύπησαν όταν έπρεπε και πήραν τον βαθμό που άξιζαν.

Πολλοί γκρινιάζουν για το Μουντιάλ του «κουβά». Λογικό όταν παίζεις φαβορί του 1.30 κι 1.40. Αυτοί οι παίκτες, που παίζουν σε τοπ επίπεδο, έχουν ξεζουμιστεί. Εγχώρια πρωταθλήματα, διεθνείς διοργανώσεις, εθνικές ομάδες, 0 ξεκούραση. Φευ. Πόσο να αντέξουν. Ομάδες «δεύτερης» ταχύτητας έχουν την ευκαιρία τους από πολλού.

Πάμε λοιπόν στα σημερινά.

Το πάνω χέρι στις κάτω χώρες φαίνεται να έχει πλέον το Βέλγιο.

Σήμερα κοντράρεται με τον πρωτάρη Παναμά. Τέτοιες ομάδες οι Βέλγοι τις έχουν του χεριού τους. Επίσης θα θελήσουν λόγω ιδιοσυγκρασίας να δείξουν ότι είναι ανώτεροι με αποτέλεσμα να την πληρώσουν οι άμοιροι Παναμέζοι.

Η νίκη όχι πασατέμπο δεν πληρώνει, αλλά ψίχουλα.

Το (-2) handicap των Βέλγων όμως εκτοξεύει την απόδοση κοντά στο τρία. Στο 2.80 πιο συγκεκριμένα, κι αυτό θα ποντάρουμε.    

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε και καλή απόλαυση.

Κλιάφας Στέφανος