Οι στοιχηματικές εταιρίες/πλατφόρμες δίνουν εδώ και λίγο καιρό τη δυνατότητα στον παίκτη να δημιουργήσει το δικό του στοίχημα, το οποίο μπορεί να βασίσει σε πλειάδα επιλογών από ένα και μόνο παιχνίδι.

Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί γιατί δεν σου δίνεται η δυνατότητα να στοιχηματίσεις πολλές και διαφορετικές επιλογές σε ένα δελτίο, από έναν συγκεκριμένο αγώνα. Πιθανότατα έχει συμβεί στους περισσότερους από εμάς. Εχεις μελετήσει καλά ένα παιχνίδι και πιστεύεις ότι ξέρεις πώς ακριβώς θα κυλήσει, αλλά όταν βάλεις στο... καλάθι σου παραπάνω από μία επιλογή, το σύστημα δεν σε αφήνει να ποντάρεις. Αυτόματα, η φράση «Μη συνδυαζόμενα στοιχήματα» κάνει την εμφάνισή της.

Τότε συνεχίζεις το ψάξιμο, μέχρι κάτι να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου και τελικά το μονό αποδεκτό μετατρέπεται σε δυάδα ή και παρολί, ώστε να ανεβάσεις την απόδοση. Τελικά, καταλήγεις στον κουβά και ως φυσικό επακόλουθο ξεκινάς να γκρινιάζεις ότι μόνο σε εσένα συμβαίνουν αυτά, ότι είσαι γκαντέμης, όλα τα απίστευτα σήμερα θα συμβούν και άλλα τέτοια... ωραία.

Αλλαγή δεδομένων με «Build a Bet»

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι άλλαξαν, καθώς τον τελευταίο καιρό οι στοιχηματικές εταιρίες/πλατφόρμες προχώρησαν σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του στοιχήματος. Δημιούργησαν το λεγόμενο «Build a Bet» ή στα ελληνικά «Φτιάξε το δικό σου στοίχημα». Ποια ομάδα θα νικήσει; Με πόσα γκολ διαφορά; Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες; Πόσα γκολ θα πετύχει ο Σαλάχ; Θα ξεπεράσει τα 8,5 κερδισμένα κόρνερ η Λίβερπουλ; Θα πάρει κίτρινη ο Καρβαχάλ; Θα χτυπήσει η μπάλα στο δοκάρι; Μήπως να παίξω να καταλογιστεί και πέναλτι; Και πολλά ακόμα στοιχήματα τα οποία μπορείς να συνδυάσεις.

Από 2 έως και 8 επιλογές, εσύ απλά προσθέτεις και η απόδοση του δελτίου σου, όπως φυσικά και τα πιθανά κέρδη σου, αυτόματα πολλαπλασιάζονται.

Ζητούμενο η καλή πληροφόρηση και η σωστή εκτίμηση για να βρεθείς στο ταμείο, ωστόσο πολλά εξαρτώνται και από τη Θεά τύχη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα στοιχήματα πληθαίνουν και – θεωρητικά – κάνουν πιο εύκολο το έργο σου για κέρδη, εάν έχεις έμπνευση σχετικά με την έκβαση ενός παιχνιδιού. Προφανώς και η αυτοσυγκράτηση κρίνεται απαραίτητη (όπως σε όλα τα τυχερά παιχνίδια), καθώς το ψυχαγωγικό κομμάτι ή έστω και η πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου μπορούν να σε παρασύρουν και να το... παρακάνεις. Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για μία νέα, συναρπαστική, στοιχηματική εμπειρία η οποία αναμένεται να κάνει... πάταγο στο διαδικτυακό στοίχημα.